Categories
blog

Tipurile de iaurturi disponibile sunt la fel de abundente ca clasele de fitness boutique.

Tipurile de iaurturi disponibile sunt la fel de abundente ca clasele de fitness boutique.

La fel ca mixerul Kitchenaid Stand este o capsă scumpă pentru bucătarii de acasă, cowgirl este în mod similar râvnit de DIY Pleasure-Havers.

Deci, pentru veștile grozave: acum prin Cyber ​​Monday, puteți obține mașina de sex Cowgirl Premium pentru 1.000 de dolari, care este de 500 de dolari în afara vânzării cu amănuntul, împreună cu patru atașamente gratuite, ceea ce se adaugă până la 220 de dolari suplimentari de 220 USD în economii. ) convingător? Nu trebuie să -mi răsuciți brațul pentru a mă face să fac poetic despre mașina mea de sex fave, așa că aici merge:

Permiteți -mi să vă spun despre mașina de sex premium Cowgirl

„Cowgirl este cam la dimensiunea unui otoman și conține un vibrator uriaș în interiorul acestuia”, spune educatorul sexual Alicia Sinclair, CEO al Cowgirl. Pentru a vă bucura de mega-vib, îl montați ca și cum ai face un taur mecanic și apoi îl călărești așa cum ai face un om. „Mașina vă oferă posibilitatea de a face sex, călăreț pe sus sau cowgirl, stil fără altă persoană”, adaugă Sinclair. Puteți utiliza, de asemenea, un atașament non-penetrativ pentru a simula humping-ul uscat pe cont propriu.

Povești conexe În timp ce subiectul alimentației sănătoase este divizibil (și confuz!) Uneori, există cel puțin puține adevăruri universale care aduc aproape fiecare expert în acord. În primul rând, toată lumea ar trebui să mănânce mai multe fibre. În al doilea rând, mâncarea respectivă ar trebui să fie bucuroasă, nu restrictivă. Și în al treilea rând, beneficiile majore (și subestimate) ale alimentelor super simple precum iaurtul.

Iaurtul este alimentul fermentat produs prin cultivarea cremei, laptelui sau ambele cu o cultură bacteriană caracterizantă care conține bacterii producătoare de acid lactic, spune Maya Feller, Rd, din Maya Feller Nutrition. Pentru majoritatea oamenilor, este la fel de mișto ca să mergi cu vărul tău. Dar experții în sănătate nu pot obține suficient din cauza beneficiilor foarte legitime ale alimentelor, de la profilul său nutrițional impresionant până la faptul că poate fi folosit în atât de multe moduri versatile. Continuați să citiți pentru a afla despre diferitele tipuri de iaurt, despre beneficiile consumului, sfaturi despre alegerea celei mai bune și idei creative pentru a -l încorpora în rotația dvs. de zi cu zi.

Primele lucruri mai întâi: Ce este Diferența dintre iaurturi?

Tipurile de iaurturi disponibile sunt la fel de abundente ca clasele de fitness boutique. Există biciuite, potabile și Skyr, pentru a numi câteva, care vin fie în versiuni simple și aromate și în cantități diferite de grăsime din lapte. În ciuda varietății largi, totuși, iaurturile tind să se încadreze în trei categorii comune: iaurt obișnuit, iaurt grecesc și iaurt non-lactat. Iată cum se compară în general.

iaurt obișnuit: iaurtul obișnuit este de obicei făcut cu lapte de vacă, ceea ce îl face potrivit pentru cei care sunt intoleranți la lactoză. Pe partea de plus, de obicei are mai mult calciu și este mai scăzut în calorii și grăsimi în comparație cu greaca, spune Tony Castillo, RDN, consultant în nutriție pentru Nutriția RSP. Și este o sursă excelentă de proteine ​​la aproximativ opt grame pe o porție de o cană. Mai jos sunt informațiile nutriționale pentru o intenskin prospect contraindicatii porție cu o singură cană de iaurt simplu obișnuit, potrivit Departamentului Agriculturii din SUA:

Povești conexe Crescând ca sportiv multi-sport (și chiar astăzi), băile de gheață contrastate cu terapia termică au fost critice pentru recuperarea mea. Mi -a plăcut porțiunea de căldură pentru că era caldă și confortabilă și relaxantă, dar întotdeauna m -am temut să intru în cada rece. Așadar, când am obținut vânt, Hyperice a adăugat noul dispozitiv de terapie cu contrast Hyperice X (399 USD) la arsenalul instrumentelor de recuperare care sunt concepute pentru a menține corpurile sportivilor să se simtă cel mai bine, știam că trebuie să încerc.

ce este terapia de contrast?

pentru cei care nu au avut niciodată experiența de a tremura într -o cadă rece doar pentru a fi calmat de căldură timp de câteva minute … doar pentru a reveni imediat într -un Congelând cada rece, este posibil să vă întrebați care este scopul terapiei cu contrast. În esență, este una dintre numeroasele metode pe care oamenii le folosesc pentru a se recupera de la leziunile musculare induse de exerciții fizice și durerile musculare. De asemenea, se crede că îmbunătățește fluxul de sânge, reduce spasmele musculare și inflamația și îmbunătățește gama de mișcare.

Cum funcționează dispozitivul de terapie cu contrast Hyperice X

Dacă sunteți ca mine și trăiți Într -un apartament prea scump, care nu are o cadă (acesta este New York City pentru tine), probabil îți lipsește lucrurile mici, cum ar fi să poți face o baie relaxantă și o baie ocazională de gheață.

povești conexe Cu magazinul Well+Good, editorii noștri și-au pus anii de know-how pentru a lucra pentru a alege produse (de la îngrijirea pielii până la îngrijirea de sine și nu numai), pariază că îți va plăcea. În timp ce editorii noștri selectează în mod independent aceste produse, efectuarea unei achiziții prin linkurile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Cumparaturi fericite! Explorați magazinul

cu toții avem acel prieten care este prea în cafea. Știi exact despre ce vorbesc – aceștia sunt oamenii care nu au doar un singur aparat de cafea servitori; Au o presă franceză și un percolator, un chmex (44 dolari) și un ulcior de bere rece, toate perfect aliniate pe un coș de bar mic. Selecția lor de fasole arată ca ceva dintr-o cafenea Highfalutin Brooklyn, nu o etichetă generică în urmă. Cât despre gadgeturile lor? Le-au obținut pe toate, de la o râșniță fantezistă până la o ceașcă de cafea auto-starring.

Cu toții avem acel prieten. Îl iubim pe acel prieten, chiar dacă nu știți despre ce vorbesc atunci când folosesc cuvinte precum Aromatic pentru a -și descrie apa de fasole. Dar ce pe pământ îl primești pe această persoană pentru sărbători când își au rutina de cafea până la o știință?

anul acesta, schimbați cana de călătorie (prietenul dvs. are o mulțime de ele, promit) cu ceva De fapt, vor iubi și probabil că nu vor avea deja. Clevr Blends Starter Kit (69 USD) tranzacționează boabe de cafea tradiționale pentru două pulberi funcționale de ovăz care sunt amestecate în prealabil și gata de băut. Sunt delicioase, ușor de utilizat și, cel mai bine, sunt bune pentru tine, oferindu -i prietenului tău (sau tu) cu atât mai mult motiv pentru a bea. Este atât de bine, Meghan Markle a investit chiar în brand la sfârșitul anului 2020.

Povești conexe Aproape un an în pandemie, sfârșitul este un fel de vedere, deoarece vaccinurile încep încet să se deruleze. Ar trebui să fim ușurați, dar ceea ce mulți dintre noi simțim în schimb este ceva mai asemănător cu Burnout. După cum Tanzina Vega, gazda emisiunii radio The Takeaway, a pus -o recent pe Twitter, mulți oameni – inclusiv mine – lovesc ceea ce numesc peretele pandemic săptămâna aceasta. Burnout -ul de la a lucra non -stop, fără pauză de la știri, îngrijire pentru copii și izolare este greu.

Asociația Americană Psihologică (APA) definește arsura ca epuizare fizică, emoțională sau mentală, însoțită de scăderea motivației, scăderea performanței și atitudini negative față de sine și de alții, potrivit psihologului autorizat C.C. Cassell, Psyd. Ea este cauzată, spune ea, efectuând la un nivel ridicat până la stres și tensiune, în special de la efortul fizic sau mental extremă și prelungită sau de la o volum de muncă supraîncărcată, să -și ia un efect. Oamenii de multe ori observă mai întâi schimbări în starea lor fiziologică, ceea ce înseamnă că raportează să se simtă fizic rău, tensionat, obosit cronic, etc., explică dr. Cassell. În plus, cei care se confruntă cu arsuri pot constata că alții își exprimă îngrijorarea cu privire la ei, deoarece sunt în special mai iritabili, detașați și mai puțin motivați. În cele din urmă, cei care se confruntă cu arsuri se pot simți mai puțin plini de speranță și optimiști, mai puțin interesați de lucruri care îi atrag de obicei și mai puțin împlinite.

povești conexe În această perioadă a anului, mulți dintre noi căutăm modalități de a atenua și de a face față stresului adus de sezonul sărbătorilor. Și din moment ce ne uităm la cei mai lungi oameni vii din lume pentru înțelepciune în ceea ce privește obiceiurile de exercițiu, planurile de mâncare, hack -urile de somn și sfaturile relațiilor, printre altele, nu are sens decât să încercăm să imităm modul în care sărbătoresc ceea ce ar trebui să fie cel mai fericit timp al anului. La urma urmei, stăm să învățăm un lucru sau două despre maximizarea vibrațiilor pozitive de vacanță din partea oamenilor care locuiesc în regiunile Zonei Albastre (cum ar fi Okinawa, Japonia și Sardinia, Italia), unde oamenii se bucură de vieți mai lungi și mai sănătoase decât în ​​alte părți de pe Pământ.

Blue Zones Fondator și expert în longevitate, Dan Buettner, autorul Blue Zones Kitchen, spune că putem imita credințele generale despre ceea ce semnifică sărbătorile de la cei mai lungi oameni vii din lume pentru a reduce stresul sezonului de vacanță.

Pentru un exemplu, în regiunile Zone Blue, accentul sărbătorilor tinde să nu fie pe cumpărături sau planificare (spre deosebire de fiasco -ul care este Black Friday Cumpărături în Statele Unite), care poate stresa stresul. Mai degrabă, locuitorii din Zona Albastră tind să îmbrățișeze sărbătorile ca o oportunitate de a se reconecta și de a-i sărbători pe cei dragi.

Citește mai departe pentru a găsi patru sfaturi pentru a-ți face sărbătoarea de vacanță similară cu cea a celor cu cea mai lungă viață a oamenilor în lume.

povești conexe Cu magazinul Well+Good, editorii noștri și-au pus anii de know-how pentru a lucra pentru a alege produse (de la îngrijirea pielii până la îngrijirea de sine și nu numai), pariază că îți va plăcea. În timp ce editorii noștri selectează în mod independent aceste produse, efectuarea unei achiziții prin linkurile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Cumparaturi fericite! Explorați magazinul

cu toții petrecem prea mult timp așezat în aceste zile, care cercetările s -au dovedit a fi dăunătoare pentru corpurile noastre în mai multe moduri decât unul. Și deși este recomandat să stai mai puțin și să te miști mai mult, nu este întotdeauna ușor să ieși din casa sau biroul tău pentru a -ți întinde picioarele. Introduceți benzile de alergare pentru birou, ceea ce facilitează obținerea unor pași în timp ce vă mai prindeți pe toate e -mailurile dvs., permițându -vă să fiți mai eficient și mai sănătos în timpul zilei de muncă.

cu banda de alergare a biroului, puteți opta pentru un Bursa de rulare plată sau pliabilă care se potrivește sub biroul dvs. actual de birou, o banda de alergare cu un desktop încorporat sau un pachet care include o banda de alergare și un birou în picioare care se potrivește împreună. Oricare ar fi opțiunea pe care o preferați, iată 17 dintre cele mai bune birouri de alergare pentru a face mai ușor să vă transformați de la acasă la antrenament (în timp ce lucrați) de acasă.

cel mai bun benzi de alergare sub-desk

WalkingPad Filming BiletMill – 399,00 USD

Ultra Slim cu un cadru robust din aluminiu, această banda de alergare se pliază în mod convenabil în jumătate pentru depozitare ușoară – nu mai declanșează pe o banda de alergare plasată penibil în biroul dvs. de acasă. Are senzori încorporați, astfel încât să vă puteți regla viteza pășind pe diferite părți ale centurii (accelerați în față, viteză constantă la mijloc și decelerați în spate). Telecomanda controlează viteza, care variază de la 0,3-3,6 km/h și are o limită de greutate maximă de 220 de kilograme.

Magazin acum Lifespan TR1200-DT3 sub benzi de rulare a biroului-1.199,00 USD

Lifespan este compact și are roți pe partea din față pentru a vă ajuta mai ușor să vă deplasați sub birou sau în afara drumului. Are o viteză de centură reglabilă de la 0,4 până la 4 km / h și poate ține până la 350 de kilograme de greutate. Are o consolă care urmărește activitatea dvs., inclusiv distanța parcursă, timpul, caloriile arse și numărul de trepte. De asemenea, are caracteristici de siguranță încorporate; Dacă ieșiți din centură timp de 20 de secunde, acesta se va întrerupe automat.

Cumpărați acum iMovr Thermotread GT Office Biroul de rulare – 2.199,00 USD

Dacă doriți să luați ședințe de discuții și plimbări, această bandă de alergare este proiectată pentru dvs. Are o viteză maximă de 2,5 km / h și este conceput pentru a fi ultra liniștit, astfel încât nu trebuie să faceți față prea mult zgomot de fundal (nivelul de zgomot este mai mic decât majoritatea sistemelor HVAC Office). Ecranul tactil LCD vă poate urmări caloriile, treptele, timpul și distanța, și poate ține până la 400 de kilograme.

Cumpărați acum Goplus 2-in-1 pliabil banda de alergare-370,00 USD

Această bandă de alergare pliabilă poate fi utilizată cu Sau fără birou, astfel încât să aveți opțiuni atunci când doriți să faceți niște pași. Când este pliat, acesta se poate încadra sub un birou și merge la 0,6-2,4 km / h, iar odată cu creșterea, vă puteți crește viteza de până la 7,2 km / h . Există o centură cu mai multe straturi rezistente la apă, absorbante de șoc, amortizate și izolatoare de sunet. Puteți conecta banda de alergare direct la telefon prin Bluetooth, astfel încât să puteți asculta muzică sau podcast -uri sau discutați cu colegii și prietenii, iar telecomanda este la îndemână atunci când doriți să reglați viteza sau să opriți centura.

Cumpărați acum însorit Sănătate & amp; Fitness WalkStation – 302,00 USD

Pentru WFHers care doresc să se miște mai mult, dar nu cheltuiesc o tonă de bani pe echipamentele de fitness, această bandă de alergare este o opțiune accesibilă, cu un design plat pe care îl puteți aluneca sub birou în timpul zilei. Are un monitor LCD pentru a afișa valori precum timpul, distanța, viteza, caloriile și treptele și are o telecomandă wireless. Centura poate merge până la 3,75 km/h și poate suporta până la 220 de kilograme și are un mod de economisire a puterii care va opri mașina dacă a fost inactiv mai mult de 10 minute.

cumpără acum ritm distractiv sub birou de rulare – 699,00 USD

Indiferent dacă doriți să mergeți în timp ce lucrați sau să aveți o alergare rapidă după o zi lungă la computer, această bandă de alergare poate suporta ambele. Cu balustrada pliată în jos, are o viteză maximă de 3,7 km / h, iar cu balustrada în sus, puteți rula până la 7,5 km / h. Are o centură de rulare largă și un ecran LED pe balustradă și o telecomandă, precum și un control al piciorului lângă centură. Vă puteți conecta telefonul la difuzorul Bluetooth și vă puteți urmări valorile prin intermediul aplicației.

Magazin acum povești înrudite Există câteva reguli de șampon destul de importante pe care majoritatea dintre noi le știm să le urmeze de dragul părului sănătos: limitați spălările, exfoliați în mod regulat și clătiți bine. Dar când vine vorba de balsam, lucrurile pot deveni ceva mai confuze.

Potrivit coafurilor, există câteva greșeli comune pe care oamenii le fac în rutinele lor de condiționare. Deoarece un balsam este principala metodă pentru a vă menține lungimile strălucitoare și hidratate, veți dori să vă asigurați că îl utilizați corect. Având în vedere acest lucru, parcurgeți cinci lucruri pe care PRO -urile spun că nu ar trebui să le faceți cu balsamul dvs. – în plus exact cum să -l aplicați pentru cele mai sănătoase și mai strălucitoare șuvițe încă.

1. Îndepărtându -l pe rădăcini

În timp ce jobul șamponului este să vă mențineți scalpul sănătos, balsamul este responsabil pentru hrănirea lungimilor. Din această cauză, veți dori să -l țineți departe de rădăcină și, în schimb, să vă concentrați asupra scopurilor voastre. Când vă șamponăți părul, obiectivul este de a curăța scalpul oricăror uleiuri sau acumulări de produse – și atunci când aplicați balsam în zona scalpului după ce l -ați spălat, puneți aceleași uleiuri înapoi în zona pe care tocmai ați curățat -o, spune Celebrity Hairstylist Michelle Cleveland. Rezultatul va fi păr mai plat, mai puțin voluminos. Gândiți -vă să vă țineți părul într -o coadă de ponei și aplicați doar balsam pe secțiunile de sub pumn.

Povești conexe Ce pot sa spun? Îmi place senzația de a -mi consolida mușchii pe o mașină megaformer, lucrându -i în 50 de minute în valoare de scânduri și lungi până când miezul, picioarele și fundul meu se agită. Este singurul antrenament pe care îl pot face de mai multe ori pe săptămână, luni întregi, fără să mă plictisesc sau să se ardă. Și, de asemenea, mă ajută să devin serios puternic. Dar, având în vedere că multe studiouri nu sunt în prezent deschise acolo unde locuiesc, m-am întrebat: aș putea obține același antrenament cu co-corp complet, de la un roller AB de 17 dolari, faimos, așa cum se vede pe anunțurile TV? Da.

În timp ce mașinile Pilates și Megaformer oferă mai multe clopote și fluiere care vă ajută să vă ridicați antrenamentul, există câteva modalități prin care puteți utiliza un role AB pentru a obține același fel de mișcări acasă. Îmi place să folosesc aspectul de stabilitate al rolei AB, astfel încât mișcările devin mai funcționale, spune antrenorul Fithouse Mark Osmundsen.